Praat mee
Praat mee

Nieuwe subsidies voor Producties en Festivals

Daphne Seegers July 23, 2019 1961 keer bekeken 2 comments

De provincie wil het culturele klimaat in Gelderland versterken. Om hieraan bij te dragen zijn er naar verwachting voor 2020 subsidiemogelijkheden voor producties en festivals in Gelderland op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst en vormgeving, mode, film, nieuwe media en literaire cultuur, evenals voor erfgoedfestivals.

Subsidiemogelijkheden

Na een bestuurlijke besluit kunt u naar verwachting in de periode van 1 oktober tot en met 28 oktober 2019 subsidie aanvragen voor “grote” artistieke producties en festivals die in Gelderland plaats vinden. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, met een minimum van € 25.000 en een maximum van € 75.000.  

Is uw artistieke productie of festival niet zo groot en past de subsidie die u wilt aanvragen niet binnen de bovenstaande bedragen? Dan kunt u vanaf 1 oktober 2019 subsidie aanvragen voor een kleine productie of festival. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, met een minimum van €7.500 en een maximum van €15.000.

Informatiebijeenkomst

Op 27 augustus aanstaande organiseren wij in de Rozet te Arnhem van 14.00 tot 16.30 een informatiebijeenkomst over de nieuwe subsidiemogelijkheden. U kunt zich tot 21 augustus via tendercultuur@gelderland.nl aanmelden voor deze bijeenkomst.

 

 

2  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Paulus Scheers August 01, 2019

Hallo, ik blijf graag op de hoogte van de mogelijkheden. Ik organiseer een Metalfestival, weliswaar in Westervoort.
Het festival heet No Sleep Metalfest. Volgend jaar hebben we editie 5, fan willen we groots uitpakken.
Dank u wel.

Mariska den Uil August 06, 2019

Beste Paulus,
we verwachten de subsidieregeling voor grote producties en festivals in oktober open te kunnen stellen. Houd het forum in de gaten voor actuele informatie hierover en/of meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 27 augustus in de Rozet in Arnhem (aanmelden tot 21 augustus via tendercultuur@gelderland.nl).
Met vriendelijke groet,
Mariska den Uil

Cookie settings