Asiel voor Gekwetste Mensen

Foto: Koen Kievits
JAM van der AA 05-11-2020
246 keer bekeken 0 reacties

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Ingehaald door de werkelijkheid kan héél Nederland getuige zijn van een sociaal experiment. Je hoefde er de gemiddelde supermarkt maar voor in te lopen de afgelopen dagen. Asiel voor Gekwetste Mensen had een sociaal experiment/spelshow moeten worden. Het werd, door COVID, een publicatie.

Op vrijdag de 13de (maart 2020), een dag geassocieerd met pech en ongeluk, had Asiel voor Gekwetste Mensen een show moeten worden waarbij het publiek een cruciale rol speelt. Een show waarin het event als kunstwerk wordt onderzocht. Een soort sociaal experiment in de vorm van een spelshow. In Extrapool, Nijmegen.

Asiel Voor Gekwetste Mensen is het resultaat van een intensief artistiek onderzoek naar het event/evenement als kunstvorm.
Tevens wil dit project vragen oproepen over sociale ongelijkheid en privileges voor/door bepaalde sociale groepen.
Daarom werd besloten om in het Covid-tijdperk, waarin deze thematiek toch zeer actueel bleek, dit project te presenteren in gepubliceerde vorm. Om het op die manier toch voor een groter publiek te ontsluiten.

Mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland and Isolde Venrooy.
Onmisbare gesprekspartners:
Lucia Knoflickova, Nora Harrachi.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen