Circado

Lex Kwee 09-10-2020
187 keer bekeken 0 reacties

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Circado is een theatrale muziekwandeling rond “het verdronken dorp”. Tijdens de voorstellingen op 3 en 4 oktober zien de bezoekers live optredens en horen zij muziek, tekst en geluidseffecten op hun telefoon. Later volgt ook een individuele Circado muziekwandeling met muziek, tekst en beeld.

Circado is een project van P22 (concept en productie), Eef van Breen (muziek), Renée van Marissing (tekst), Vera Galesev (geluidseffecten), Kirsten Robben (regie) en meer dan honderd bewoners van de Liemers. Met muziek van de Eef van Breen Group uitgevoerd door Eva Tebbe, Christos Yerolatsitis en Eef van Breen, opgenomen door Stathis Elio.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen