Expositie: De schoonheid in de pijn, door Lexa

Lexa Vissers 30-08-2020
345 keer bekeken 0 reacties

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

In 'Schoonheid in de pijn' deelt Lexa haar persoonlijke zoektocht. We zien een selectie van haar portretten uit verschillende periode. Van kleurrijke expressies als uiting van levenslust en pijn, naar een ingetogen verbeelding van het omarmen van innerlijke verdriet. Hoe verhoud jij je tot je pijn?

Expositie: De schoonheid in de pijn, door Lexa

ARNHEM - In de expositie ‘De schoonheid in de pijn’ deelt Lexa haar zoektocht naar persoonlijke vrijheid. We zien een selectie van haar portretten uit verschillende periode. 

Van kleurrijke expressies als uiting van levenslust en pijn, naar een ingetogen verbeelding van het omarmen van innerlijke verdriet.
In ‘De schoonheid in de pijn’ legt Lexa de nadruk op de vrije keuze; hoe verhoud jij je tot je innerlijke pijn?

De opening is op zaterdag 5 september 
De expositie loopt van 5 september tot 23 oktober en is te bekijken op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur in lokaal 3.09 van de D3rde Verdieping in de Rozet.

NB: de opening is zaterdag 5 september, 13.00 - 16:00 uur. In verband met de corona-maatregelen, werken we met een tijdslot van ca. een uur. Wil je bij de opening aanwezig zijn of wil je deze dag de expositie bekijken, meld je dan aan via info@d3rdeverdieping.nl, met jouw voorkeur voor een tijd.

Voor meer informatie: https://d3rdeverdieping.nl/de-schoonheid-en-de-pijn/

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen