Terug naar huis

Marjon Weijzen August 27, 2020
169 keer bekeken 1 comments

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Ouderen uit Rheden-Arnhem maken een uitstapje naar een ‘vroeger thuis’. Ze doen dit nadat ze, met journalist Marjon Weijzen, op een positieve manier hebben teruggekeken op hun leven. Jikke Göbel fotografeert dit. Er komt een boek en een tentoonstelling, waarbij hun netwerk actief participeert.

In augustus en september vinden de uitstapjes plaats. Soms naar een geboortehuis, of een middelbare school, maar ook naar het stadion van De Graafschap.

Voor het boek Terug naar huis -van oude dingen en mensen die voorbij gaan loopt - tot 14 september - een crowdfundingscampagne bij Voordekunst: https://www.voordekunst.nl/projecten/10543-terug-naar-huis-1
 

Images

Comment

Twitter

1  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Jikke Göbel August 29, 2020

Wat is het toch heerlijk om aan dit project te werken! De reacties die ik als fotograaf van dit project terug krijg zijn erg bijzonder. En dan hebben ze nog niet eens het eindresultaat gezien...

De deelnemers van het project genieten ervan dat er naar ze geluisterd wordt, dat er oprechte aandacht voor hun verhalen is en dat ze gezien worden. De uitstapjes zijn bijzonder gezellig en waardevol.

Een mooi tijdsbeeld van het verleden in woord én het heden in beeld kunnen Marjon en ik, en de overige schrijvers van het project, op deze creatieve manier zo goed uiteen zetten.

Jikke Göbel, fotografe 'Terug naar huis'.

Cookie settings