A Closer Encounter

Brieke Drost March 11, 2020
111 keer bekeken 0 comments

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Ontwerpstudio Superposition heeft, met behulp van 'micromapping', een interactieve installatie ontwikkeld speciaal voor het werk van beeldend kunstenaar Brieke Drost.

Bij de installatie, A Closer Encounter, wordt de toeschouwer uitgenodigd om de subtiele lichtreflecties, zelf met de hand te beïnvloeden en over het werk te sturen. Zo wordt het met tempera geschilderde werk, magisch en steeds anders belicht en wordt de bezoeker op een speelse manier uitgedaagd om beter en langer te kijken.

Het hier gebruikte werk ‘Lost’ is onderdeel van een serie schilderijen die Drost speciaal maakt voor haar project ‘Close Encounters’ waarbij zij ongevraagd een werk laat thuisbezorgen en in bruikleen aanbiedt. De interactie tussen het werk, de ontvanger en de kunstenaar worden in een blog bijgehouden.

http://www.briekedrost.nl/#blog

A Closer Encounter

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings