Kasteelconcerten

Joost Hekel February 18, 2020
317 keer bekeken 1 comments

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Verrassende concerten in de mooiste buitenplaatsen van Oost-Nederland.

Stichting Kasteelconcerten presenteert een nieuw seizoen met concerten op historische locaties  in Gelderland en enkele in Overijssel. Zij worden uitgevoerd op authentieke instrumenten en met programma’s gebaseerd op de inrichting en uitstraling van de locatie. Dit unieke concept combineert internationaal muzikaal topniveau met het toegankelijk maken van cultureel erfgoed.
Onlangs is Kasteelconcerten in De Volkskrant uitgeroepen tot  'Beste concertserie van Nederland' !
Dit seizoen is weer een bijzondere nieuwe locatie aan de serie :oegevoegd: het statige Spaensweerd bij Brummen en terug in de serie is de intieme salon van de Leemcule in Dalfsen. Naast vocale sterren als Lieselot de Wilde, Erik van Nevel en Johannette Zomer en beroemde instrumentalisten als Marion Moonen en het Matangi Kwartet, verwelkomen wij topensembles als het Franse Ensemble Diderot, La Casella uit Bazel en het Vlaamse Encantar. Verder kunt u bij Kasteelconcerten weer talrijke aanstormende talenten horen als alt Emilie Wijers en sopraan Elisabeth Hetherington en de ensembles La Favorita en De Thuiskomst.

Images

Kasteelconcert Diderot

Comment

Twitter

1  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Raymond Tassenaar February 20, 2020

En weer is het Kasteelconcerten gelukt om een mooi programma op unieke locaties in Gelderland te realiseren en om daarvoor terecht erkenning, ook nationaal, te krijgen.

Cookie settings