Straal Voorbij

Hans Jongerius January 09, 2020
219 keer bekeken 0 comments

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Wat valt er nog te ontdekken in een land waar iedere vierkante meter al in kaart is gebracht? In seizoen twee van de serie Straal Voorbij gaat ontdekkingsreiziger Hans Jungerius wederom op pad door Gelderland.

Hij neemt ons mee langs plekken waar we dagelijks straal aan voorbij gaan. Wat zeggen onopvallende sporen in het landschap over onszelf en de tijd waarin we leven? En hoe komt het dat we sommige dingen in onze dagelijkse omgeving niet waar lijken te nemen? Omdat ze zo jong zijn en nog geen geschiedenis hebben? Hans onderzoekt op ironische en eigenzinnige wijze onze recente ingrepen in het landschap en duidt de sporen die wij en onze ouders en grootouders hebben achtergelaten. Soms vertellen die sporen meer over onszelf dan ons lief is en leiden ze tot hilarische televisie.

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings