Moving Futures 2018 in Arnhem en Nijmegen

Merel Burghouwt 04-07-2018
764 keer bekeken 1 reacties

Ontving jij van provincie Gelderland subsidie voor je cultuur of erfgoed project? Zet jouw project dan hier in de spotlights. Vertel ons wat je hebt gedaan, laat het zien met een mooie foto of film en zet het op de kaart. Wij kijken graag mee!

Log in of registreer je en voeg jouw project toe.

Moving Futures is een hedendaags, reizend dansfestival dat de meest toonaangevende jonge makers van het moment uit de stal van de vijf Nederlandse danshuizen Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, De Nieuwe Oost en Random Collision presenteert.

Van 1 t/m 3 februari was Moving Futures te zien in Arnhem (Stadstheater Arnhem, Collectie De Groen en Theater a/d Rijn) en van 1 t/m 3 maart in Nijmegen (LUX). Naast voorstellingen van o.a. Igor Vrebac, Guilherme Miotto, Jonas Frey & Joseph Simon, Moreno Perna en NEON was er een uitgebreid randprogramma van voor- en nagesprekken en workshops. Hierdoor kreeg het publiek echt een kijkje achter de schermen van de nieuwe generatie hedendaagse dansmakers. 
Daarnaast is er in Arnhem voor (toekomstig) dansprofessionals een dance reserch symposium over de rol van gender in dans georganiseerd (i.s.m. ArtEZ en NCPA). 

foto's: Steven Ligthert

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Els van Koolwijk 05-07-18 om 10:33

Mooie dansvoorstellingen in Arnhem en Nijmegen waarbij De Dans in de volle breedte aandacht kreeg. Moving Futures is ondersteund door de provincie Gelderland

Cookie-instellingen