Moving Futures 2018 in Arnhem en Nijmegen

Merel Burghouwt July 04, 2018
705 keer bekeken 1 comments

Heb je van de Provincie Gelderland subsidie ontvangen voor je cultuur of erfgoed project? Zet dan je project op dit forum zodat iedereen kan zien wat je ervan hebt gemaakt. Voeg je bijdrage toe. Plaats een foto met tekst of een video.

Registreer je en je kunt jouw bijdrage toevoegen.

Moving Futures is een hedendaags, reizend dansfestival dat de meest toonaangevende jonge makers van het moment uit de stal van de vijf Nederlandse danshuizen Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, De Nieuwe Oost en Random Collision presenteert.

Van 1 t/m 3 februari was Moving Futures te zien in Arnhem (Stadstheater Arnhem, Collectie De Groen en Theater a/d Rijn) en van 1 t/m 3 maart in Nijmegen (LUX). Naast voorstellingen van o.a. Igor Vrebac, Guilherme Miotto, Jonas Frey & Joseph Simon, Moreno Perna en NEON was er een uitgebreid randprogramma van voor- en nagesprekken en workshops. Hierdoor kreeg het publiek echt een kijkje achter de schermen van de nieuwe generatie hedendaagse dansmakers. 
Daarnaast is er in Arnhem voor (toekomstig) dansprofessionals een dance reserch symposium over de rol van gender in dans georganiseerd (i.s.m. ArtEZ en NCPA). 

foto's: Steven Ligthert

Images

Comment

Twitter

1  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Els van Koolwijk July 05, 2018

Mooie dansvoorstellingen in Arnhem en Nijmegen waarbij De Dans in de volle breedte aandacht kreeg. Moving Futures is ondersteund door de provincie Gelderland

Cookie settings