Op naar de honderd

Maureen Huls-Meinen October 25, 2018
1135 keer bekeken 5 comments

 

Deze projecten hebben subsidie ontvangen en worden nu uitgevoerd. De initiatiefnemers houden je hier op de hoogte. 

 

 

Harmonie St. Antonius uit Breedenbroek viert haar 90e verjaardag! Middels een bijzonder theaterconcert, zondag 9-12 as in de DRU in Ulft. Dankzij de subsidie kunnen er speciale gasten meedoen, Hans Keuper, Boh Foi Toch, Ulftse Nachtegalen, Ben Simmes en documentairemaker Olaf Koelewijn. Wees welkom!

Het was in 1 woord: G E W E L D I G ! ! !

Op zondag 9 december as maken we een reis door de tijd vanaf het oprichtingsjaar 1928 naar heden. Tevens kijken we vooruit naar de toekomst, hoe zal de vereniging er over een aantal jaren uitzien?

Er wordt muziek gespeeld uit de verschillende decennia en tevens zijn er toepasselijke beelden te zien. Uniek is dat er een 4 tal potretten worden gemaakt van leden, ook in verschillende leeftijdscategorien, die hun favoriete muziekstuk graag willen (laten) horen op een bijzondere manier.

We zijn zeer verheugd met de medewerking van Hans Keuper, een bekend troubadour in de Achterhoek en ook daarbuiten. Op zijn eigen wijze leidt hij het publiek en de muzikanten door de middag. Hans Keuper treedt zelf ook als muzikant op samen met zijn band Boh Foi Toch, zij spelen een aantal nummers die een grote meerwaarde zijn voor het concert.

De finale van deze middag zal menigeen kippenvel bezorgen, zie het voor je.... het complete orkest, Boh Foi Toch, alle kinderen van Muziek maak Jezelf én Samen, de zangers van VPS kek, De Ulfste Nachtegalen en dan Ben Simmes op de piano. Als dat niet spetterend wordt....!

Wij verheugen ons zeer op deze middag en hopen u te mogen begroeten!

Kaarten zijn te verkrijgen a €15,-* bij de DRU (zie link) * incl garderobe en een pauzedrankje

Inmiddels zijn de opnames voor de portretten in volle gang!

Images

Added files

Comment

Twitter

5  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Kees Zuijdweg October 26, 2018

Hallo Maureen,
Ik wens jou, de hele Harmonie en natuurlijk alle toeschouwers heel veel succes maar vooral heel veel plezier op jullie 90ste verjaardag.
Kees Zuijdweg

Maureen Huls-Meinen October 31, 2018

Dag Kees, hartelijk dank! We gaan er een prachtig verjaardagsfeest van maken. De voorbereidingen zijn in volle gang,
groet Maureen

Maureen Huls-Meinen November 21, 2018

In de bijlage jeugd kun je lezen hoe de jongste jeugd ook druk bezig is met het programma, Ezra beschrijft haar ervaringen met de filmopnames in het bestand 'stukje muziek' en Sien vertelt over de flyer die is uitgebracht in het bestand info flyer. Leuk om even te lezen en zo op de hoogte te blijven van de voortgang!

Daphne Seegers November 21, 2018

Hallo Maureen,
Leuk om op de hoogte te blijven. We horen graag hoe het theaterconcert is geweest op 9 december.
Veel plezier!
Daphne Seegers

Maureen Huls-Meinen December 13, 2018

Het was in 1 woord G E W E L D I G !
Een compleet uitverkochte zaal, enthousiast publiek, geconcentreerde muzikanten (jong en oud), een op dreef zijnde Hans Keuper, super zuiver zingende Ulfste Nachtegalen, 4 close harmony mannen, 2 huldigingen, Boh Foi Toch on stage, Ben Simmes achter de piano en dat alles onder de bezielende leiding van onze dirigent Bart.
De muziek werd ondersteund met oud en nieuw beeldmateriaal. De 4 documentaires van leden gemaakt door Olaf Koelewijn riepen ook veel herkenning en positieve reacties op. Een zeer mooie persoonlijke aanvulling op het geheel. En zeer professioneel.
En wat ontzettend veel fijne reacties na afloop; 'een mooi afwisselend programma', 'verrassende elementen', goh wat zong dat koor prachtig', 'wat was het bijzonder', 'het liep uit maar het duurde zeker niet te lang!', 'we hebben een geweldige middag gehad'.
Tja en daar doe je het voor :-).
Wij gaan echt op naar de honderd jaar, wie weet kunnen we er dan ook weer zo'n feest van maken. Dankzij de grote financiële steun van jullie hebben we er écht dat van kunnen maken dat we voor ogen hadden en is het een heus theaterconcert geworden. Nogmaals dank!
Hartelijke groeten namens ons allen,
Maureen
Voor een aantal foto's kun je hier even klikken:
https://www.dinxpersnieuws.nl/nieuws/algemeen/234060/staande-ovatie-voor-bevlogen-sint-antonius-

Cookie settings