Landschapskunst-en locatietheaterfestival Woest&Bijster

Ellen Bouter October 13, 2018
1262 keer bekeken 1 comments

 

Deze projecten hebben subsidie ontvangen en worden nu uitgevoerd. De initiatiefnemers houden je hier op de hoogte. 

 

 

13 kunstwerken en 8 voorstellingen in het landschap tussen Bennekom en Renkum fietsroute 15 -25 km festivalhart Bennekom startplaatsen Informatiecentrum Renkums Beekdal en van Slootenplein Bennekom

Van 20-28 oktober 2018 vindt de tweede editie van WOEST&BIJSTER plaats: het landschapskunst- en locatietheaterfestival in en rondom Bennekom (Gelderland). Eenentwintig fraaie plekken zijn het decor van landschapskunst of theatervoorstellingen, geïnspireerd op de woeste bossen, prachtige beekdalen, besloten heitjes en verlaten schuren. Een fiets- en wandelroute verbindt alle festival plaatsen.

WOEST&BIJSTER vindt plaats in de herfst en is daarom zeker niet voor watjes! Het is ruig, woest en bijster! De plaatsen voor kunst en theatervoorstellingen zijn de bosgebieden Ede en Oostereng, Renkums Beekdal, Landgoed Quadenoord en het Bennekoms heitje.

WOEST&BIJSTER biedt vernieuwende experimentele vormen van kunst, waarbij meerdere disciplines elkaar opzoeken en versterken. Bezoekers worden actief betrokken bij de voorstellingen en kunstwerken, waardoor de kunstbeleving intenser is. De combinatie van ruige natuur en landschapskunst/locatietheater biedt een fraaie ervaring. Voor bezoekers een inspirerende gelegenheid om dit bijzondere gebied te verkennen via de uitgezette fiets- en wandelroute (15-25 km). Een routekaart is in oktober te koop voor 1 Euro. Die informatie en de theatervoorstellingen met ticketkosten, staan op de website  www.woestenbijster.nl

Het festivalhart is op het Van Slootenplein, Bennekom. Van 20 t/m 28 oktober is hier dagelijks de informatiepost en kaartverkoop in de tent. Van 17-19 uur is er livemuziek met een Woest Diner in de grote tent. Woest Diner 10 euro pp.

Reserveer voor 14.00 uur via eten@woestenbijster.nl Dan ben je verzekerd van een plekje!

Op 20 oktober vindt hier de Woest Avond plaats, met een spetterend muziek en dansprogramma van 17-20 uur.

Bij Informatiecentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170, Renkum is tevens een startplaats. Daar zal ook de routekaart verkrijgbaar zijn.

www.woestenbijster.nl Facebook WOEST&BIJSTER

Images

Comment

Twitter

1  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Kees Zuijdweg October 17, 2018

Hallo Ellen,
Het zijn waarschijnlijk spannende dagen tot de "aftrap" van de tweede editie van Woest & Bijster aanstaande zaterdag .... Ik wens je alvast heel veel succes maar vooral heel veel plezier voor jou en de vele bezoekers.
Groet,
Kees Zuijdweg

Cookie settings