Wereldwijd de Heerlijkheid, Hemmen

Chris Raats 14-09-2018
1949 keer bekeken 1 reacties

 

Deze projecten hebben subsidie ontvangen en worden nu uitgevoerd. De initiatiefnemers houden je hier op de hoogte. 

 

 

Kunst- en cultuur manifestatie Wereldwijd de Heerlijkheid 2018, Hemmen https://www.wdh2018.nl

Geachte kunstliefhebber,

 
Vergeet u niet dat a.s. vrijdag de start is van de kunstmanifestatie Wereldwijd de Heerlijkheid in Hemmen?
 
Op vrijdag 14 september om 16:00 uur verzamelt de bonte stoet zich bij het huisartsencentrum in Zetten waar ook het Betuwetreintje en de huifkar klaarstaan, de theatrale Grande Parade start hier en gaat door Zetten met eindbestemming Hemmen waar de feestelijke opening plaatsvindt en waar u natuurlijk ook nog kunt aansluiten mocht u de parade niet halen (voor meer details Grande Parade Wereldwijd de Heerlijkheid)
 
Gedurende alle weekenden tijdens de manifestatie kunt u, naast het bewonderen van de kunstwerken, diverse workshops, evenementen en lezingen bijwonen.
 
Hiervoor kunt u kaarten reserveren via onze website. Een aantal evenementen zijn gratis en voor enkelen vragen wij een financiële bijdrage.
 
Voor meer informatie zie onze website: www.wdh2018.nl  
 
Hopelijk mogen wij u één of meer dagen verwelkomen!

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Mariska den Uil 20-09-18 om 11:39

Beste Chris,

het was geweldig vrijdag! Wat een mooie manifestatie en prachtige openingsacts!

Natuurlijk ben ik enthousiast over de locatie, Hemmen is al een bijzonder mooi stukje Gelderland. Met al die mooie en verschillende kunstuitingen, vond ik het heel erg verrassend. Een hele mooie samenstelling van bekende en minder bekende kunstenaars en dan de bijzondere expositie van Baskische kunstenaars.

Wat hebben jullie veel mensen betrokken bij de organisatie en op de been gekregen, wat een energie.
Wereldwijd de Heerlijkheid is echt een heel goed voorbeeld voor activiteiten die de provincie met de Regeling Cultuur- en Erfgoedparticipatie wil stimuleren.

Manifestatie Wereldwijd de Heerlijkheid duurt nog tot en met 30 september 2018. Ik kan iedereen aanraden hier te gaan kijken!

Groet,
Mariska den Uil


Cookie-instellingen