Doe mee

Subsidie Cultuur- & erfgoedparticipatie

Let op: inmiddels hebben wij zoveel aanvragen ontvangen, dat het bedrag dat in totaal is aangevraagd het beschikbare budget overstijgt. Het is om die reden niet meer mogelijk om nieuwe aanvragen voor deze regeling in te dienen.

Het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP) heeft een subsidieregeling die het culturele en sociale domein stimuleert om (nog beter) samen te werken en zo cultuur maken toegankelijker te maken. Het gaat om een tijdelijke subsidieregeling tot 14 september 2020, in aanloop naar het landelijk meerjarig programma Cultuurparticipatie dat het FCP in 2021 zal starten. Klik hier voor meer informatie.

Heb jij een plan om mensen in hun vrije tijd op een vernieuwende manier zelf cultuur te laten maken en erfgoed te laten beoefenen in Gelderland? Dan hebben wij adviseurs en coaches die je helpen een goede subsidieaanvraag te schrijven. Als jouw subsidieaanvraag binnen de voorwaarden past, mogen inwoners stemmen of het project € 10.000,- subsidie krijgt.

Bij cultuur kan je denken aan (break)dans, muziek, grafic design of spoken word. Bij erfgoed kan je denken aan archeologie, storytelling of tradities.

 

 

 

 Start een project

 

Heb jezelf geen projectidee, maar wil je wel meedenken? Je kan jouw advies geven op een projectplan of jouw stem geven op het project dat jij uitgevoerd wilt zien.

 
 

 

Naar de projecten

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"151072"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Op zoek naar informatie over Cultuur en Erfgoed subsidies? Ga daarvoor naar de provinciale website.

 

Cookie-instellingen