Kunstcursussen en workshops voor alle leeftijden: het kan straks bij Kunstlokaal Nijkerk

Michelle van Doorn 21-09-2020
175 keer bekeken 0 reacties

Provincie Gelderland is matchfundingpartner van voordekunst. Matchfunding houdt in dat de provincie bijdraagt aan geselecteerde crowdfundingcampagnes uit Gelderland. 
De makers moeten 70% van hun campagne financieren met behulp van donateurs; de provincie Gelderland draagt de laatste 30% van het doelbedrag bij, met een maximale bijdrage van € 10.000.

Het doel van de provincie is om op deze manier initiatieven te ondersteunen die anders niet op de radar van de provincie verschijnen, maar wel een waardevolle toevoeging voor het cultuur- en erfgoedklimaat in Gelderland zijn. 

Interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor een crowdfundingcampagne via voordekunst.nl/idee

 

 

Doe het voordekunst from voordekunst on Vimeo.

Ralph van Slooten droomt al tijden van een eigentijds Kunstlokaal in Nijkerk: een plek voor zelfontplooiing voor creativiteit, om zelf nieuwe dingen te proberen. ‘’Mijn droom is om mensen hier in Nijkerk, te leren zichzelf artistiek en persoonlijk te ontwikkelen. Ik wil ruimte geven aan de makers’'

Kunstlokaal Nijkerk wordt een eigentijdse plek in Nijkerk voor de kunstenaar in jezelf. In deze community kunnen bezoekers hun creativiteit ontwikkelen, in aanraking komen met kunst, vaardigheden vergroten of een handigheid oefenen. Ralph is er bijna; hij heeft al een locatie, een plan een groep enthousiaste mensen die mee wil bouwen. ‘’Maar om het lokaal werkelijkheid te maken heb ik een keramiek-oven, kasten, tafels en dergelijke nodig’’. Daarom doet Ralph een beroep om het publiek en startte hij een crowdfundingcampagne.

Inmiddels hebben er al meer dan 90 donateurs laten zien dat ze willen dat Kunstlokaal Nijkerk werkelijkheid wordt en de 100% is behaald! Provincie Gelderland doneerde de laatste 30% van het doelbedrag gedoneerd. In totaal werd €7500 opgehaald. ‘’Ik ben zo blij. Ik kon vanochtend wel huilen en lachen tegelijk’’ vertelt Ralph in een update op zijn crowdfundingpagina. 

Inmiddels heeft Ralph een nieuw doel ingesteld en zijn doelbedrag verhoogd naar €8500. Doneren aan het project kan dus nog. ‘’Ik geloof dat Ralph als enthousiaste en inspirerende maker dit project kan laten slagen: Nijkerk, jullie boffen maar met dit initiatief!’’ laat een donateur weten op voordekunst.nl

Ook onderdeel worden van dit mooie project? Bekijk de campagne op voordekunst!

Provincie Gelderland is partner van voordekunst

Provincie Gelderland draagt bij aan campagnes op voordekunst! In de afgelopen jaren droeg Provincie Gelderland al bij aan 167 projecten en werd er samen met de donateurs meer dan 1,1 miljoen euro gedoneerd aan Gelderse projecten.

Start je een project op voordekunst en voldoe je aan de criteria voor een bijdrage? Dan doneert Provincie Gelderland 30% als jij 70% van je doelbedrag hebt behaald. 

Klaar voor de start? Hier lees je meer over crowdfunden bij voordekunst of meld direct je idee aan!

Afbeeldingen

Crowdfundingupdate: 100% gehaald!

Budget

$8,185.00 van $8,500.00
opgehaald

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen