Praat mee
Praat mee

Bijeenkomst Aanpak Gelders monumentaal erfgoed geannuleerd, hier verder.....

Paul Stein 13-03-2020 0 reacties

Vandaag (13-3) zouden we met gemeenten, erfgoedeigenaren en erfgoedalliantiepartners in gesprek gaan over de aanpak van Gelders monumentaal erfgoed. Vanwege het advies van de RIVM (coronavirus) hebben we de bijeenkomst op het provinciehuis geannuleerd. We beraden ons op een alternatief vervolg.

Ondertussen willen we u via dit medium de kans geven om toch iets van de discussie mee te beleven (ook degenen die zich niet voor vandaag hadden aangemeld).

-In ons praat-mee-overzicht ziet u een aantal stellingen welke wij de afgelopen weken op dit forum over het onderwerp monumentaal erfgoed hebben geplaatst. Wij nodigen u uit om te reageren. In de loop van de komende dagen zullen we nog een aantal stellingen toevoegen. Het staat u uiteraard vrij om ook zelf een nieuwe discussie te starten.

-De bijeenkomst van vandaag zou worden ingeluid met een filmpje (straatinterviews) en een zestal inleidingen (pitches). Wij hebben de inleiders uitgenodigd hun verhalen aan te leveren zodat wij deze hier kunnen plaatsen. Natuurlijk kunt u ook daarop reageren. Het filmpje is alvast hier te zien:

https://vimeo.com/375863507

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen