Praat mee
Praat mee

Bijeenkomst Aanpak Gelders monumentaal erfgoed geannuleerd, hier verder.....

Paul Stein March 13, 2020 723 keer bekeken 0 comments

Vandaag (13-3) zouden we met gemeenten, erfgoedeigenaren en erfgoedalliantiepartners in gesprek gaan over de aanpak van Gelders monumentaal erfgoed. Vanwege het advies van de RIVM (coronavirus) hebben we de bijeenkomst op het provinciehuis geannuleerd. We beraden ons op een alternatief vervolg.

Ondertussen willen we u via dit medium de kans geven om toch iets van de discussie mee te beleven (ook degenen die zich niet voor vandaag hadden aangemeld).

-In ons praat-mee-overzicht ziet u een aantal stellingen welke wij de afgelopen weken op dit forum over het onderwerp monumentaal erfgoed hebben geplaatst. Wij nodigen u uit om te reageren. In de loop van de komende dagen zullen we nog een aantal stellingen toevoegen. Het staat u uiteraard vrij om ook zelf een nieuwe discussie te starten.

-De bijeenkomst van vandaag zou worden ingeluid met een filmpje (straatinterviews) en een zestal inleidingen (pitches). Wij hebben de inleiders uitgenodigd hun verhalen aan te leveren zodat wij deze hier kunnen plaatsen. Natuurlijk kunt u ook daarop reageren. Het filmpje is alvast hier te zien:

https://vimeo.com/375863507

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings